ARHIVA VIJESTI 2009. GODINE

 

SV.LUCA DAROVALA PLIVAČE JADERE

 

13.12.2009 godine PLIVAČKI KLUB JADERA podijelio nove majice svim svojim članovima  povodom blagdana sv. LUCE i nadolazećih blagdana.
Na bazenu Višnjik  okupilo  se oko 300  djece od kojih su većina po prvi put dobila klupske majice i zajedno sa starijim kolegama prisustvovali zajedničkom slikanju.  Plivački klub Jadera u svojim redovima ima oko 430 djece, a sve one koji, zbog bolesti ili drugih razloga nisu danas bili na bazenu,  čekaju majce kao poklon kod njihovih trenera. Žao nam je samo stoga što ih nema na skupnoj slici, što će bili ispravljeno na idućem zajedničkom slikanju.


Svima želimo ugodne predstojeće blagdane, uz obavijest da trening ide po rasporedu osim 24., 25., 26.,31.12., te 01. i 02.01.2010.

Fotogalerija...

12.12.2009 godine Plivački klub Jadera uspješno je nastupio na 1. BOŽIĆNOM MITINGU KPD.DONAT

Svi natjecatelji nastupili su u disciplini 1500 slobodno po kategorijama.  Od članova Plivačkog kluba Jadera najvrijedniji rezultat isplivala je Ivanica Župan  (1995) osvojivši brončanu medalju u ženskoj konkurenciji sa rezultatom 22.00.05.

Ekipa koja je nastupila na mitingu:

Ivanica Župan (1995) 22.00.05

Šime Lisica (1991)  21.16.03
Ivan Rokov (1995)  21.55.85

Lovro Krpina (1998)  26.12.45

12.12.2009. 3. kolo OTVORENE SPLITSKE LIGE ZA POČETNIKE

 

 

12.12.2009 godine plivački klub Jadera nastupio je na 3. kolu OTVORENE SPLITSKE LIGE ZA POČETNIKE . Plivački klub Jadera nastupio je sa 24 plivača koji su vrlo uspiješno branili boje kluba i grada Zadra. Većina plivača popravila je osobne rekorde i približila se još bliže najboljim plivačima u njihovom uzrastu . Petra Rudić (2001) je navikla sve da osvaja medalje u disciplini slobodnim stilom a na ovom natjecanju je osvojila brončanu medalju u disciplini 25 metara delfin  sa rezultatom 20.30 što je ujedno i njen osobni rekord u toj disciplini, dok je u disciplini 50 metara slobodno zauzela 4. mjesto sa osobnim rekordom  38.21. Petri se po drugi put u osvajanju medalja priključio Filip Smolić (2003) najmlađi član Jadere koji je osvojio  bronćanu medalju u disciplini 25 metara noge slobodno sa daskom u vremenu 32.94. Sljedeći rezultat koji moramo izdvojiti je četvrto mjesto Lucijana Krpine (1998) u disciplini 50 delfin sa osobnim rekordom u vremenu 36.85. Čestitke svim plivačima a posebno onima koji su popravili osobne rekorde i onima koji su prvi put danas nastupaili na jednom jačem natjecanju.


Plivači koji su nastupili na natjecanju : Petra Rudić, Sara Radman, Anđela Oštrić, Barbara Ćustić, Andrea Milin, Livija Mazić Palestrina, Rina Marcelić, Petra Amanović, Laura Paleka, Marta Hudetz, Filip Smolić,Andrija Smolić, Lucijan Krpina, Antonio Milin, Leo Bavdek, Lovre Škifić, Martin Zdrilić, Filip Samarđić, Stipe Zubčić, Ante Šikić, Renato Govorčin, Luka Perović, Lovre Ćustić.


Treneri koji su vodili ekipu: Ante Džaja, prof., Marijan Čulina, prof.

 

 

Fotografije...

 

PLIVAČKI KLUB JADERA NASTUPIO NA DVA NATJECANJA PROTEKLI VIKEND

 

 

5.12.2009 godine Plivački klub Jadera nastupio je na 5. Međunarodnom plivačkom mitingu SISAK MALI  2009. To je najjače plivačko natjecanje za mlađe kategorije u ovom dijelu Europe. Kategorije su bile dečki i cure rođeni 1998,1999 i 2000 i mlađi. Nastupili smo sa 17 plivača, 8 cura i 9 dečki i ostvarili smo cilj zbog kojeg smo došli na jedno ovako jako natjecanje. Glavni ciljevi natjecanja u su bili da djeca osjete ovako jako natjecanje, da vidimo kako se snalaze pod velikim pritiskom natjecanja, moram napomeniti da je na natjecanju bilo oko 800 natjecatelja i da pokušamo isplivati svoje najbolje rezultate što je uspijelo većini naših plivača a nama dalo smjernice za daljnji rad i planiranje.
Ekipa koja je nastupila na 5. Međunarodnom mitingu SISAK MALI 2009 : Barbara Ćustić, Anđela Oštrić, Sara Radman, Petra Rudić, Petra Amanović, Rina Marcelić, Marta Hudetz, Andrea Milin,Šimeto Karuc, Ante Šikić, Stipe Zubčić, Antonio Milin, Lucijan Krpina, Lovro Krpina, Leo Bavdek, Andrija Smolić, Luka Perović.
Treneri ekipe: Vitomir Burčul, prof. i Marijan Čulina, prof.

Fotografije...

 

5.12.2009 godine starija ekipa plivačkog kluba Jadera nastupila je u Splitu na 4. Kolu Splitske lige.
Na rasporedu su bile discipline 200 slobodno, 50 prsno i 100 delfin, ovo natjecanje nam je poslužilo da provjerimo trenutno stanje naših plivača u odnosu na konkurentske klubove i da napravimo pravi situacijski trening zbog čega je liga i osmišljena.
Ekipa koja je nastupila na natjecanju : Šime Lisica, Ivanica Župan, Anđela Lerga i Ivan Rokov.
Trener ekipe:  Ante Džaja, prof.

 

 

PLIVAČI JADERE NAJMLAĐA EKIPA NA KVALIFIKACIJAMA ZA EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE

 

 

28 i 29.11.2009 u Splitu su održane kvalifikacije za ekipno prvenstvo Hrvatske.
Plivački klub Jadera je nastupio u punom programu sa najmlađom ekipom plivača i plivačica i zauzeo 21 mjesto. Rezultat je još vrijedniji kad se zna da u Hrvatskoj postoji 47 registriranih klubova a da su ekipe za ovakvo natjecanje uspijeli prijaviti samo 23 kluba.
Ekipu Jadere predvodili su: Dino Mišković, Šime Lisica, Silva Žapo, Ivanica Župan, Anđela Lerga i najmlađi dio ekipe čije vrijeme tek dolazi, Petra Rudić, Andrea Milin, Lucijan Krpina, Lovre Krpina, Leo Bavdek, Antonio Milin
Treneri ekipe: Ante Džaja, prof. i Marijan Čulina, prof

Fotografije...

22.11.2009.PLIVAČI JADERE USPIJEŠNO NA DRUGOM DIJELU MITINGA SV KRŠEVAN

 

Plivači i plivačice plivačkog kluba Jadera ovaj vikend osvojili su ukupno 8 medalja: 6 na Međunarodnom mitingu u Zadru i 2 na 2. kolu Splitske lige za početnike u Splitu.

 

Osvajači medalja za plivački klub Jadera:
50m slobodno kategorija D
2. Lucijan Krpina 1998   -  31.80
100m prsno kategorija E
3. Andrea Milin 2000  -  1.50.55
100m prsno kategorija E
3. Leo Bavdek 1999  -  1.47.27
50m delfin -  kategorija D
2. Lucijan Krpina 1998  -  38.66


Ekipa koja je nastupila na natjecanju: Lucijan Krpina,  Leo Bavdek, Antonio Milin, Lovro Krpina, Toni Rudić, Lovre Ćustić, Edi Grbić, David Mijolović, Ivan Rokov, Duje Čulina, Marino Buljan, Filip Zubčić, Gabrijela Zubčić, Josipa Rokov, Laura Paleka, Mia Mašina, Andrea Milin, Livija Mazić Palestrina, Petra Amanović, Marta Hudetz, Margita Antičević


Treneri koji su vodili ekipu: Vitomir Burčul, prof., Ivan Marcelić, prof., Ante Džaja, prof., Marijan Čulina, prof.

 

Fotografije - nedjelja 1 dio

Fotografije - nedjelja 2 dio

21.11.2009. USPJEŠNA SUBOTA PK JADERA ČAK 4 SREBRNE MEDALJE!!!

 

Zadar - Višnjik
Split - Poljud

 

21.11.2009 godine Plivački klub Jadera  je nastupio na tri natjecanja istovremeno.
U Zadru na mitingu SVETI KRŠEVAN povodom DANA GRADA  na kojem je nastupilo 15. plivačkih klubova iz cijele Hrvatske i jedan klub iz Bosne te jedan klub iz Slovenije.  Natjecanje traje dva dana  subota popodne i nedjelja ujutro, a plivači i plivačice plivačkog kluba su već ostvarili zapažene rezultate i većina popravili osobne rekorde. Najvrijednije rezultate je ostvario Lucijan Krpina u disciplini 100m slobodno osvojivši srebrnu medalju u sa novim  osobnim rekordom 1 .11.08 , bolji od Lucijana bio je samo plivač iz Slovenije pobijedivši ga za samo 40 stotinki, Lucijan se okitio i srebrnom medaljom u disciplini 100 metara mješovito.
Dobre rezultate očekujemo i u nedjelju kad je na rasporedu drugi dio natjecanja.

 

U Splitu je odžano 2. kolo Splitske lige za početnike gdje su plivači i plivačice PLIVAČKOG KLUBA JADERA  osvojili dvije srebrne medalje. U disciplini 25 metara noge kraul sa daskom naš najmlađi plivač Filip Smolić 2003 godište osvojio je srebrnu medalju i Petra Rudić 2001 godište u disciplini 25 metara slobodno osvojila je isto srebrnu medalju i još jednom pokazala da se sa dolaskom bazena i sa kvalitetnim radom mora računati na ovu generaciju plivača Jadere u budućnosti.
Svi koji su nastupili na natjecanju zaslužuju pohvale jer su sa rezultatima koje su isplivali dokazali da su dobro trenirali i da će se za njih još  čuti...


Plivači koji su nastupili u Splitu: Filip Smolić, Gabrijel Crnjak, Lovre Škifić, Vitor Stanović, Lovre Stanović,Renato Govorčin, Luka Perović, Andrija Smolić, Ante Šikić,Petra Rudić, Anđela Oštrić, Sara Radman, Barbara Ćustić,
Treneri: Ante Džaja, prof. i Marijan Čulina

 

U Zagrebu na plivalištu   MLADOST se ovaj vikend održava 37. Međunarodni plivački miting MLADOST 2009 na kojem se okupila elita hrvatskog i evropskog plivanja.
Plivački klub nastupa sa svojim najiskusnijim plivačem Dinom Miškovićem koji će nastupiti u disciplini 50 metara prsno i 100 prsno.

Fotografije s natjecanja u Splitu

Fotografije s natjecanja u Zadru

 

 

Završen četvrti tečaj obuke neplivača u 2009

 

 

19.11.2009. godine  uspješno je završio četvrti tečaj obuke neplivača PLIVAČKOG KLUBA JADERA. Tečaj je trajao 15 radnih dana nakon čega je uslijedila demonstracija naučenog…
Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju svoj djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu i pozivamo Vas ukoliko želite da vaše dijete nastavi neki od programa plivanja da se javite treneru Marijanu Čulini na mob. 098/9763523
Znanje plivanja nije luksuz, nego potreba svih ljudi a pogotovo naše djece…
Znanje plivanja spašava ljudski život…

TRENERI PROGRAMA:

Vitomir Burčul, prof

 

Ante Džaja, prof

 

Marijan Čulina, prof
Lucija Matešić
Danijel Torbarina, prof

SUDIONICI TEČAJA: Bašić Nika, Peraić Donat, Gržan Gregor, Krstić Hana, Krstić Ema, Lenkić Karlo, Marin Baraba, Ostojić Mak, Pilipović Petar, Radošević Karis, Ramić Marta, Zubčić Roko, Šoša Lovre, Klanac Ivan, Pavlović Klara, Buljat Eni, Jurkin Mateo, Paleka Antonio, Paleka Lucija, Silić Tina, Tokić Roko, Čirjak Luka, Damjanić Maura, Damjanić Josip, Marinović Marija, Marinović Matija, Marinović Marta, Čurko Mia Marcela, Surać Frane, Surać Niko, Mohoti Gabrijela, Podvršnik Jakov.

Fotografije...

 

14. i 15.11.2009 u SPLITU JE ODRŽANO 2.i 3. Kolo Splitske lige u plivanju

 

Plivački klub JADERA je nastupio sa 5 plivaća kojima je to bila odlična proba za nadolazeće kvalifikacije za ekipno PRVESTVO HRVATSKE koje će se  održati u Splitu 28 i 29.11.2009. Ekipa koja je nastupila u Splitu: Dino Mišković, Šime Lisica, Ivanica Župan, Ivan Rokov, Lucijan Krpina
Trener Marijan Čulina,prof.

Fotografije...

 

14.11.2009. održano je plivačko natjecanje invalida Domovinskog rata

 

14.11.2009. na plivalištu Višnjik održano je plivačko natjecanje invalida Domovinskog rata u sklopu 15.ŠNIDOR-a ( športsko natjecanje invalida domovinskog rata).
Plivački klub JADERA bio je suorganizator natjecanja.

Ekipa koja je pomogla u organizaciji natjecanja:
Miljenko Birin, Robert Baraba, Lucija Matešić, Ivan Marcelić, Vitomir Burčul, Nenad Kelemen i Marijan Čulina.

Fotografije...

16. Međunarodni miting Zlatni dupin (25m) ŠC Poljud u Splitu - 07.11.2009.

 

 

 

07.11.2009 plivači i plivačice plivačkog kluba JADERA su nastupili na međunarodnom mitingu Zlatni dupin u Splitu. Svi plivači su popravili osobne rekorde i pokazali da sa kvalitetnim i marljivim radom ne zaostaju ništa za konkurencijom iz drugih klubova. Najvrijedniji rezultat je ostvarila Petra Rudić u najmasovnijoj i najatraktivnijoj disciplini  isplivavši osobni rekord u vremenu 38.96 što joj je bilo dovoljno za drugo mjesto i srebrnu medalju.


EKIPA KOJA JE NASTUPILA NA NATJECANJU: Petra Rudić, Andrea Milin, Sara Radman, Livija Mazić Palestrina, Anđela Oštrić, Marta Hudetz, Rina Marcelić, Barbara Čustić, Leo Bavdek, Antonio Milin,  Andrija Smolić, Luka Perović, Stipe Zubčić, Ante Šikić.


Treneri  koji su vodili ekipu: Ante Džaja, prof. ,Marijan Čulina, prof.

Rezultati:

Disciplina: 100m SLOBODNO, Plivači
Natjecatelj
Godište
Vrijeme
Leo Bavdek
1999
1:17.19
Antonio Milin
1999
1:18.39
Disciplina: 100m SLOBODNO, Plivačice
Rina Marcelić
1999
1:45.00
Andrea Milin
2000
1:30.96
Marta Hudetz
2000
1:56.89
Disciplina: 50m SLOBODNO, Plivači
Luka Perović
2000
39.03
Stipe Zupčić
2001
42.62
Andrija Smolić
2001
45.40
Ante Šikić
2001
46.17
Disciplina: 50m SLOBODNO, Plivačice
Petra Rudić
2001
38.96
Anđela Oštrić
2001
43.95
Barbara Čustić
2001
44.60
Livija Mazić-Palestrina
2001
47.45
Sara Radman
2001
50.28
Disciplina: 100m PRSNO, Plivači
Leo Bavdek
1999
1:45.04
Disciplina: 100m PRSNO, Plivači
Andrea Milin
2000
1:54.90
Marta Hudetz
2000
2:39.95
Disciplina: 50m PRSNO, Plivači
Stipe Zupčić
2001
1:06.59
Disciplina: 50m PRSNO, Plivačice
Petra Rudić
2001
57.86
Anđela Oštrić
2001
1:00.47
Barbara Čustić
2001
1:01.00
Livija Mazić-Palestrina
2001
1:17.47
Disciplina: 100m MJEŠOVITO, Plivači
Antonio Milin
1999
1:37.88

Fotografije...

 

ST Liga za Početnike 2009 (25m) 10.10.2009.

 

 

10.10.2009. godine u Splitu je održano 1. Kolo Splitske lige za početnike.


Plivački klub Jadera je nastupio sa 21 plivačem i ostvario zapažene rezultate. Petra Rudić je osvojila brončanu medalju u disciplini 100 metara slobodno sa rezultatom 1.29.65, dok su svi ostali plivači popravili svoje osobne rekorde i pokazali da se,  sa prvim mjesecom kontinuiranog treninga nakon ljeta ,  vidi veliki napredak u rezultatima. Najvećim djelom dobrim rezultatima možemo zahvaliti bazenu na Višnjiku, kvalitetnom i planskom radu naše ekipe, što znači da sa pravom očekujemo još kvalitetnije rezultate naših plivača u budućnosti...


Ekipa koja je nastupila u Splitu: Filip Smolić, Andrija Smolić, Luka Perović, Lovre Škifić, Antonio Milin, Andrea Milin, Petra Rudić, Toni Rudić, Leo Bavdek, Lucijan Krpina, Lovro Krpina, Barbara Ćustić, Lovre Ćustić, Anđela Oštrić, Petra Amanović, Sara Radman, Livija Mazić Palestrina, Šimeto Karuc, Rina Marcelić, Stipe Zubčić, Ante Šikić.


Treneri koji su vodili ekipu u Split: Ante Džaja, prof. i Marijan Čulina, prof. 

 

Fotografije...

B kriterijski miting - Korčula 22. i 23. 08. 2009.

korcula

 

22. i 23.08.2009 godine plivači i plivačice Plivačkog kluba Jadera sudjelovali su na B kriterijskom mitingu koji se ove godine održavao u Korčuli. Na natjecanju je sudjelovalo 11 klubova iz cijele Hrvatske…Đakovo,Vinkovci, Crikvenica, Korčula,Virovitica…
Ekipa plivačkog kluba Jadera je bila najmlađa ekipa na natjecanju, od 21 plivača koliko je brojila ekipa bilo je 14 početnika, 4 kadeta, 2 juniora i jedan senior.
Zadovoljni smo plasmanom i rezultatima naše ekipe.
Ekipno smo u plasmanu u svim kategorijama kadeti, seniori i seniorke zauzeli 6 mjesto osim u kadetkinjama gdje smo bili sedmi. Uspjeh je tim veći kad se zna koliko je godina imala naša ekipa…
Dino Mišković kao najiskusniji član ekipe otplivao je 100 metara prsno za 1,13,30 što mu je bilo dovoljno za uvjerljivu pobjedu u toj disciplini, Lucijan Krpina isplivao je 50 metara slobodno za 33,74 što je bilo dovoljno za pobjedu u toj disciplini, ujedno i najvrjedniji rezultat natjecanja  u kategoriji početnika.
Odličjem su se okitili još Ivan Rokov u disciplini 100 metara delfin 3 mjesto u konkurenciji kadeta sa rezultatom 1,28,27 i Dino Mišković 3 mjesto u općoj kategoriji na 50 prsno sa rezultatom 35,66 te 2 mjesto u općoj kategoriji na 200 mješovito sa rezultatom 2:30.27.

Ekipa koja je branila boje kluba: Anđela Oštrić, Sara Radman, Petra Rudić, Andrea Milin, Josipa Rokov, Matea Brzoja, Gabrijela Zubčić, Ivanica Župan, Anđela Lerga, Rina Marcelić, Adrijana Šangulin, Dino Mišković, Ivan Rokov, Lucijan Krpina, Lovro Krpina, Leo Bavdek, Roko Jović, Luka Perović, Šimeto Karuc, Toni Rudić, Antonio Milin.

TRENERI PROGRAMA: Ante Džaja, prof
  Marijan Čulina, prof
 
Kompletni rezultati po kategorijama: opća
  kadeti
  početnici

 

FOTOGALERIJA

 

 

 

Završen treći tečaj obuke neplivača u 2009

obuka 13 08 2009

 

13.08.2009. godine  uspješno je završio treći tečaj obuke neplivača PLIVAČKOG KLUBA JADERA. Tečaj je trajao 15 radnih dana nakon čega je uslijedila demonstracija naučenog…
Ovo je prva grupa djece koja nam demonstrirala i ronilačke sposobnosti koje možete pogledati i preuzeti  zajedno sa ostalim fotografijama.
Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju svoj djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu i pozivamo Vas ukoliko želite da vaše dijete nastavi neki od programa plivanja da se javite treneru Marijanu Čulini na mob. 098/9763523
Znanje plivanja nije luksuz, nego potreba svih ljudi a pogotovo naše djece…
Znanje plivanja spašava ljudski život…

TRENERI PROGRAMA: Vitomir Burčul, prof
  Ante Džaja, prof
  Marijan Čulina, prof

SUDIONICI TEČAJA: Toni Žilić, Andro Strunje, Nikolina Lilić, Gabrijel Kovačević, Leo Baljak, Ema Barić, Josipa Čačić, Bernard Murtić, Dominik Grus, Tin Korkut, Dominik Katavić, Božo Marinović, Mihovil Beram, Katarina Lilić, Rikardo Mršić, Mia Jurjević, Ilija Babić, Donata Zelić, Klara Kisegi, Lucija Vrkić, Teuta Uskok, Maša Kirhmajer, Lucija Banović, Karla Banović, David Begić, Marina Mustać, Dino Zubčić, Filip Kožul, Ema Lukin, Nina Radović, Luka Begić, Roko Joković, Iva Žepina, Ante Erslan, Sella Modrić.

FOTOGALERIJA

 

 

Županijsko natjecanje u plivanju - ZADAR 2009

 

4. kolovoza 2009. na bazenu Kolovare u Zadru održano je Županijsko natjecanje u plivanju za kadete, mlađe juniore, juniore i seniore - ZADAR 2009. Natjecanje se održavalo u 2 dijela.

 

OSVOJENE MEDALJE PO KATEGORIJAMA U PRVOM DIJELU NATJECANJA

Disciplina: Slobodno 100m
Kategorija: Kadetkinje (Ž)
Rank
Prezime i ime natjecatelja
Godište
Vrijeme
2
TUNJIĆ TIHANA
1997
1:14.31
3
ĐEMO MAGDALENA
1998
1:17.52
Disciplina: Slobodno 100m
Kategorija: Mlađe juniorke (Ž)
2
ŽUPAN IVANICA
1995
1:16.94
3
LERGA ANĐELA
1994
1:20.22
Disciplina: Slobodno 100m
Kategorija: Kadeti (M)
3
ROKOV IVAN
1995
1:09.03
Disciplina: Slobodno 100m
Kategorija: Opća (M)
1
MIŠKOVIĆ DINO
1990
1:04.69
Disciplina: Prsno 50m
Kategorija: Kadeti (M)
2
TUNJIĆ DOMAGOJ
1997
0:42.73
Disciplina: Prsno 50m
Kategorija: Mlađi juniori (M)
3
BALAĆ DOMAGOJ
1994
0:46.43
Disciplina: Prsno 50m
Kategorija: Opća (M)
2
MIŠKOVIĆ DINO
1990
0:36.68
Disciplina: Leđno 100m
Kategorija: Kadetkinje (Ž)
1
TUNJIĆ TIHANA
1997
1:24.14
Disciplina: Leđno 100m
Kategorija: Mlađe juniorke (Ž)
2
PLESLIĆ VALENTINA
1995
2:05.62
Disciplina: Leđno 100m
Kategorija: Mlađi juniori (M)
2
BURČUL MIHOVIL
1993
1:33.98
Disciplina: Leptir 50m
Kategorija: Mlađe juniorke (Ž)
1
ŽUPAN IVANICA
1995
0:40.99
3
LERGA ANĐELA
1994
0:44.27

 

OSVOJENE MEDALJE PO KATEGORIJAMA U DRUGOM DIJELU NATJECANJA

Disciplina: Slobodno 100m
Kategorija: Kadetkinje (Ž)
Rank
Prezime i ime natjecatelja
Godište
Vrijeme
2
JADERA1 Ž ŠTAFETA 4X50 S
1998
2:18.65
Disciplina: Slobodno 50m
Kategorija: Kadetkinje (Ž)
2
TUNJIĆ TIHANA
1997
0:33.54
Disciplina: Slobodno 50m
Kategorija: Mlađe juniorke (Ž)
3
ŽUPAN IVANICA
1995
0:35.39
Disciplina: Prsno 100m
Kategorija: Mlađe juniorke (Ž)
3
MARČINKOVIĆ MARTA
1995
1:41.92
Disciplina: Prsno 100m
Kategorija: Kadeti (M)
3
TUNJIĆ DOMAGOJ
1997
1:33.94
Disciplina: Prsno 100m
Kategorija: Opća (M)
1
MIŠKOVIĆ DINO
1990
1:17.97
Disciplina: Prsno 50m
Kategorija: Opća (M)
2
MIŠKOVIĆ DINO
1990
0:36.68
Disciplina: Leđno 50m
Kategorija: Kadetkinje (Ž)
1
TUNJIĆ TIHANA
1997
0:38.35
Disciplina: Leđno 50m
Kategorija: Mlađe juniorke (Ž)
3
LERGA ANĐELA
1994
0:46.51
Disciplina: Leptir 100m
Kategorija: Mlađe juniorke (Ž)
1
ŽUPAN IVANICA
1995
1:33.16
Disciplina: Leptir 100m
Kategorija: Kadeti (M)
1
ROKOV IVAN
1995
1:30.77
Disciplina: Slobodno 200m
Kategorija: Mlađe juniorke (Ž)
2
MARČINKOVIĆ MARTA
1995
3:07.63
Disciplina: Slobodno 200m
Kategorija: Opća (M)
1
MIŠKOVIĆ DINO
1990
2:25.86
Disciplina: 4x50m Mješovito
Kategorija: Kadetkinje (Ž)
3
JADERA1 Ž ŠTAFETA 4X50 S
1998
2:41.46

 

FOTOGALERIJA prvog dijela natjecanja

FOTOGALERIJA drugog dijela natjecanja - 1

FOTOGALERIJA drugog dijela natjecanja - 2

 

PLIVATON B - REGIONALNO PRVENSTVO HRVATSKE, REGIJA 1- 01.08.2009

 

 

VELIKI USPJEH PLIVAČA I PLIVAČICA PLIVAČKOG KLUBA JADERA

01.08.2009 godine  plivači i plivačice plivačkog kluba Jadera nastupili su na REGIONALNOM PRVENSTVU HRVATSKE u Splitu REGIJA 1 i ostvarili zapažene rezultate. Štafeta plivačkog kluba Jadera osvojila je 3 mjesto u disciplini 4*50 slobodno ostavivši iza sebe plivačice Jadrana, Poška, Šibenika…
Sastav štafete: Petra Rudić, Anđela Oštrić, Barbara Ćustić, Sara Radman.
Veliki rezultat ostvarila je Petra Rudić u disciplini 50m slobodno isplivavši osobni rekord u vremenu 42.11 što joj je bilo dovoljno za srebrnu medalju .
Na natjecanju je nastupilo 30 članova Plivačkog kluba Jadera, većini djece je ovo bio prvi odlazak na neko jako natjecanje. Sva djeca su opravdala naša očekivanja isplivavši najbolja vremena do sada.
S takvim nastupom dali su nam zadatak da ih još bolje pratimo i omogućimo i razvitak u vrhunske plivače jer oni su trenutno najveći potencijal koji Grad Zadar ima u ovom godištu.

Plivači koji su nastupili u Splitu: Ela Rujić, Tonka Krstić, Marta Zec, Anđela Oštrić, Sara Radman, Barbara Ćustić, Franka Birin, Barbara Kuman, Veronika Gospić, Stipe Zubčić, Marin Jakupović, Lovre Mitrović, Toni Markov, Karlo Škara, Dorijan Dukić, Luka Perić, Filip Smolić, Duje Grgić, Jakov Kadić, Anđelo Kovačević, Andrej Zec, Orseo Novaković, Andrija Smolić, Matej Marković, Roko Markov, Mate Bilosnić, Maris Bašić, Ante Šikić, Luka Perović, Petra Rudić.
Treneri koji su vodili ekipu u Split: Vitomir Burčul, prof., Ante Džaja, prof. Marijan Čulina, prof.

 

OSVOJENE MEDALJE PO KATEGORIJAMA

Disciplina: 50m SLOBODNO, Plivačice
Rank
Prezime i ime natjecatelja
Godište
Vrijeme
2
Petra Rudić
2001
42.11
4x50m SLOBODNO ŠTAFETA, Plivačice
3
JADERA pocB
2001
3:19.74
(Petra Rudić 2001, Anđela Oštrić 2001, Barbara Čustić 2001, Sara Radman 2001)
     

FOTOGALERIJA

Plivači PK Jadera nastupili na 37. plivačkom maratonu Preko - Zadar

 

Na ovogodišnjem maratonu nastupilo je i 5 plivača PK Jadera:

 

ROKOV IVAN
1995
0:1:21.49
BAVDEK LEO
1999
ODS
ŽUPAN IVANICA
1995
0:1:14.49
LERGA ANĐELA
1994
0:1:29.12
VUKIĆ LEANA
1995
0:1:39.28

 

U apsolutnom poretku plivača Roko Ivanov je osvojio 34 mjesto, a Bavdek Leo je kao najmlađi sudionik maratona odustao, u apsolutnom poretku plivačica Župan Ivanica je osvojila 6, mjesto, Lerga Anđela 7 mjesto i Vukić Leana 11 mjesto.

 

FOTOGALERIJA

 

Županijsko natjecanje u plivanju - PLIVATON 2009 ZADAR, 28.07.2009

 

OSVOJENE MEDALJE PO KATEGORIJAMA

Disciplina: Slobodno 50m
Kategorija: Početnice D (Ž)
Rank
Prezime i ime natjecatelja
Godište
Vrijeme
2
RUJIĆ ELA
2002
1:16.95
3
KRSTIĆ TONKA
2003
1:17.84
Disciplina: Slobodno 50m
Kategorija: Početnice C (Ž)
1
RUDIĆ PETRA
2001
0:42.23
2
OŠTRIĆ ANĐELA
2001
0:50.57
3
RADMAN SARA
2001
0:53.48
Disciplina: Slobodno 50m
Kategorija: Početnice B (Ž)
1
MILIN ANDREA
2000
0:43.16
2
ĐEMO ANTONELA
2000
0:48.45
3
BUTERIN MARTA
2000
0:48.73
Disciplina: Slobodno 50m
Kategorija: Početnici D (M)
3
ZUBČIĆ STIPE
2001
0:50.94
Disciplina: Slobodno 50m
Kategorija: Početnici C (M)
2
PEROVIĆ LUKA
2001
0:43.59
Disciplina: Slobodno 50m
Kategorija: Početnici B (M)
2
MILIN ANTONIO
1999
0:37.23
Disciplina: Slobodno 50m
Kategorija: Početnici A (M)
1
KRPINA LUCIJAN
1998
0:35.45
Disciplina: Prsno 50m
Kategorija: Početnice B (Ž)
2
MILIN ANDREA
2000
0:55.67
3
ĐEMO ANTONELA
2000
0:58.03
Disciplina: Prsno 50m
Kategorija: Početnici C (M)
1
PEROVIĆ LUKA
2000
0:54.54
3
MARKOVIĆ MATEJ
2000
1:03.91
Disciplina: Prsno 50m
Kategorija: Početnici A (M)
1
KARUC ŠIMETO
1998
0:50.88
3
MARKOVIĆ FILIP
1998
0:56.39
Disciplina: Leđno 50m
Kategorija: Početnice D (Ž)
1
KRSTIĆ TONKA
2003
1:38.73
2
ZEC MARTA
2003
1:59.46
3
INIĆ NIKA
2003
1:43.96
Disciplina: Leđno 50m
Kategorija: Početnice C (Ž)
1
OŠTRIĆ ANĐELA
2001
0:55.65
Disciplina: Leđno 50m
Kategorija: Početnice B (Ž)
2
PEROVIĆ TENA
2000
1:03.41
3
BUTERIN MARTA
2000
1:04.91
Disciplina: Leđno 50m
Kategorija: Početnice A (Ž)
2
MAŠINA MIA
1999
0:57.39
Disciplina: Leđno 50m
Kategorija: Početnici D (M)
2
ZUBČIĆ STIPE
2001
1:01.74
Disciplina: Leđno 50m
Kategorija: Početnici B (M)
2
MILIN ANTONIO
1998
0:46.52
Disciplina: Leđno 50m
Kategorija: Početnici A (M)
3
KRPINA LOVRO
1998
0:47.33
Disciplina: Leptir 50m
Kategorija: Početnice C (Ž)
1
RUDIĆ PETRA
2001
1:02.97
Disciplina: Leptir 50m
Kategorija: Početnici B (M)
1
BAVDEK LEO
1999
0:49.94
Disciplina: Leptir 50m
Kategorija: Početnici A (M)
2
KRPINA LUCIJAN
1998
0:45.37
Disciplina: 4x50m Slobodno
Kategorija: Početnice A (Ž)
2
JADERA A ŠTAFETA
1999
3:07.18
Disciplina: 4x50m Slobodno
Kategorija: Početnici A (M)
2
JADERA A ŠTAFETA
1998
2:29.49

 

FOTOGALERIJA - prvi dio

FOTOGALERIJA - drugi dio

KOMPLETNI REZULTATI

26.07.2009. Split - Plivaton A Regije 1 u 50m bazenu

27.07.2009 plivači i plivačice plivačkog kluba Jadera nastupili su na regionalnom prvenstvu za dečke rođene 1998 i mlađe i djevojke rođene 1999 i mlađe.
Ekipa koja je nastupila u Splitu: Petra Rudić, Andrea Milin, Rina Marcelić, Anđela Oštrić, Petra Amanović, Sara Radman, Lucijan Krpina, Lovro Krpina, Antonio Milin, Toni Rudić, Leo Bavdek, Luka Perović, Šimeto Karuc.

Najvrijedniji rezultat isplivao je Lucijan Krpina u disciplini 50 m slobodno sa vremenom 35.52 i Antonio Milin u istoj disciplini sa vremenom 37.37
Zadovoljni smo nastupom cijele ekipe i očekujemo dobre rezultate na županijskom natjecanju koje će se održati u Zadru u 28.07.09.

Ekipu su u Split vodili treneri: Ante Džaja, prof. i Marijan Čulina, prof.

 

 

25.07.2009. PK Jadera na Millennium Jump-u 2009

 

FOTOGRAFIJE

Završen drugi tečaj obuke neplivača u 2009. god.

 

obuka 2

 

18.07.2009. godine  uspješno je završio drugi tečaj obuke neplivača PLIVAČKOG KLUBA JADERA. Ovo je bio najmasovniji tečaj učenja plivanja koji se do sada održavao na bazenu Višnjik. Tečaj je trajao 15 radnih dana nakon čega je uslijedila demonstracija naučenog…
Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju svoj djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu i pozivamo Vas ukoliko želite da vaše dijete nastavi neki od programa plivanja da se javite treneru Marijanu Čulini na mob. 098/9763523
Znanje plivanja nije luksuz , nego potreba svih ljudi a pogotovo naše djece…
Znanje plivanja spašava ljudski život…

 

TRENERI PROGRAMA: Vitomir Burčul, prof
  Ante Džaja, prof
 

Aleksandar Subotić, prof

  Marijan Čulina, prof

 

SUDIONICI TEČAJA: Josip Marković, Morana Komadina, Mate Ražov, Vito Morožin, Roko Šokota, Rikardo Rajer, Zara Blače, Roko Haberle, Toni Obradović, Marija Žderić, Stipe Adžić, Frane Marković, Anamarija Marković, Maks Komadina, Mihaela Dobrić, Mare Dmitrović, Dino Zubčić, Paola Stanić, Antonia Stanić, Dominik Ferjančić, Marcela Nekić, Toni Crnošija, Nina Pulja, Roko Profaca, Vito Pestić, Šime Buterin, Corona Dundov, Lara Radoš, Karlo Marinović, Blaž Zekanović, Karlo Petani, Nikolina Jokić, Jelena Bais, Matija Matić, Mari Matić, Dino Mandra, Mihovil Beram, Gabrijela Kardum, Nika Paleka, Martina Zec, Vedran Bušljeta, Romeo Matić, Toni Kardum, Renato Bušljeta, Borna Lisica, Luka Ivković, Andrija Vulić, Jakov Prtenjača, Marta Marušić, Vito Ruić, Giusepe Mičić, Ridvan Kučuk, Andrija Baljak, Kristijan Ninčević, Michael Ninčević, Lucija Matak, Ivan Čulina, Ana Radman, Tin Maletić, Petar Peričić, Arijan Mujić, Sara Pavić, Jure Boban, Marko Zatezalo, Jakov Dujić, Sara Ivandić, Antonio Jozić, Marta Kožul, Doris Zelić, Matej Ćoza, Dominik Škara, Nora Nekić, Andrea Grbić, Dorian Marin, Ilija Barić, Stipe Pelajić 

 

FOTOGRAFIJE

 

 

 

Završen prvi tečaj obuke neplivača u 2009. god.

 

prvi tecaj obuke neplivaca 2009

 

27.06.2009 godine uspješno je završio prvi tečaj obuke neplivača PLIVAČKOG KLUBA JADERA koji se održavao na novom bazenu na Višnjiku. Tečaj je trajao petnaest radnih dana
nakon čega je uslijedila provjera i demonstracija naučenog…


Sudionici tečaja : Matej Dandić, Frane Žunić, Rebeka Surać, Lovre Frakin, Jakov Buterin, Antonio Jozić, Marko Paro, Borna Matković, Vito Vasilj, Laura Stilinović, Marijeta Goić, Paula Bačić, Marija Kuman, Kristijan Nekić, Marta Tošić, Paula Pedić, Hana Šokota, Marta Anzulović, Dominik Lončar, Mihael Šare, Fabijan Čosić, Filip Šestan, Ina Lončar, Noa Senkić, Andrea Amižić, Megi Lerga, Ana Radman, Nera Begonja , Andrija Paškov, Ivana Knez, Petra Knez, Dora Rudić, Petra Višić, Sara Bilosnić, Bruno Lončar, Ridvan Kučuk.


Treneri :

Vitomir Burčul , prof.
Ante Džaja , prof.
Marijan Čulina prof.

FOTOGRAFIJE

 

B-prvenstvo Hrvatske, Virovitica


Plivački klub Jadera se natjecao na B prvenstvu Hrvatske, polučivši najbolje rezultate od svog osnutka.

Nastupali su:

   - kategorija seniori: Lucija Matešić, Dona Vlahović, Anđela Lerga, Šime Lisica, Dino Mišković, Toni Kostić, Edgar Nimac, Filip Erceg i Ana Galešić.

   - kategorija kadeti: Barbara Bolf, Marta Marčinković, Antonela Šimičević, Natali Kotlar, Karla Matulović, Ivan Rokov, Kristijan Perović i Karlo Dukić

   - kategorija početnici: Josipa Rokov, Petra Rudić, Šimeto Karuc, Leo Bavdek, Lucijan i Lovre Krpina, Luiđi Kotlar, Luka Perović i Dominik Rudić

    

   Medalje za klub su u pojedinačnom djelu natjecanja osvojili Antonela Šimičević,Dino Mišković i Ana Galešić, a u štafetnom djelu:

    

   - Jadera O1 muški srebro u štafeti 4X100 metara slobodno u sastavu: Dino Mišković, Filip Erceg, Edgar Nimac i Šime Lisica

   - Jadera K1 ženske broncu u štafeti 4X100 metara slobodno u sastavu: Barbara Bolf, Marta Marčinković, Antonela Šimičević, Natali Kotlar

   - Jadera O1 muški broncu u štafeti 4X50 metara slobodno u sastavu: Dino Mišković, Filip Erceg, Toni Kostić i Šime Lisica

   - U ekipnom djelu natjecanja najviše su uspjeha imale kadetkinje osvojivši ukupno 3. mjesto. Seniorke su bile 5., seniori 4., a kadeti 10.